Ansiktsbehandling i Helsingborg och Landskrona

Ansiktsbehandling åt alla

Om du är intresserad av en ansiktsbehandling i Helsingborg eller Landskrona, så har du sannerligen kommit till rätt företag. Här på Thai Beauty & Massage, så kan man erhålla en perfekt ansiktsbehandling, som man verkligen kan vara nöjd med. Vi har kunskap och erfarenhet inom det mesta som ansiktsbehandlingar och oavsett vad du vill ha hjälp med inom detta, så skall vi göra allt vi kan för att du skall få den hjälp som du är i behov av.

Behandlingar

Förutom massage och ansiktsbehandling, så erbjuder vi på Thai Beauty & Massage andra behandlingsformer, såsom IR-sauna, IR-massage, Body scrublashlift och ögonfransförlängning. När det gäller våra ansiktsbehandlingar, så erbjuder vi en toppmodern detoxbehandling, som går ut på att man endast tar bort det absolut yttersta lagret av ansiktshuden. Din hud blir då väldigt mjuk och vacker. Detta är en behandling som även ger en mycket slät och jämn hud. Redan efter det första behandlingstillfället kan du se att antalet pormaskar har blivit färre. Vi använder endast ekologiska krämer, som är skonsamma mot huden och naturen. Denna behandlingen kan man göra upp till tre gånger per vecka. Huden behöver vila, så mer frekvent är inte bra. Om du är intresserad av den här behandlingsformen, så kan det vara bra att känna till att den endast kostar 600 kr och tar en timme. Det finns även möjlighet att beställa tre gånger vid samma tillfälle. Detta blir litet billigare per gång. Man betalar i sådana fall 1500 kr, vilket således är 100 kr rabatt per gång.

Om du är intresserad av att genomgå en ansiktsbehandling här hos oss på Thai Beauty & Massage, så är du välkommen att höra av dig till oss, så att vi kan bestämma hur din behandling skall utformas. Om du har några frågor, så tveka inte att höra av dig med dessa. Kom ihåg att vi vill kunna vara ditt förstahandsval, när du söker ett företag inom ansiktsbehandlingar i Helsingborg eller Landskrona.